Ouderportaal
 

Jan Steen

Jan Steen is op meerdere manieren uniek. Een unieke locatie en alleen op deze vestiging bieden we flexibele opvang aan. Doordat Jan Steen in een oud schoolgebouw zit, hebben we veel grote ramen en dus lekker veel daglicht. Binnen en buiten zijn zo altijd met elkaar verbonden. 


Kinderdagverblijf 0-4 jaar


Babygroep 0-2 jaar

We hebben twee mooie, ruime groepen die we ook samen kunnen voegen. Dat doen we natuurlijk alleen op momenten dat de groep niet te groot wordt, maar zo kunnen de kinderen nog meer ontdekken en de ruimte opzoeken. Bij mooi weer slapen de kinderen zoveel mogelijk buiten. Dat is niet alleen gezond, maar ze slapen zo nóg lekkerder.

Peutergroep 2-4 jaar

Op deze vestiging hebben we één peutergroep. Zo hebben we alle aandacht om met typische peuteractiviteiten de kinderen op weg te helpen naar school.

Flexibele opvang 0-4 jaar

Wij begrijpen dat iedere gezinssituatie anders is. De ene ouder werkt op vaste dagen en vast tijdstippen, de andere ouder werkt op wisselende dagen en wisselende tijdstippen. Daarom bieden wij deze flexibele opvang aan. Samen plannen we op welke dagen je opvang nodig hebt. Minimale afname is één dag per week. Dit is onze enige verticale groep, maar door de ruimte en de indeling is er voor de allerkleinste, de peuters en alle leeftijden daar tussenin alle ruimte voor hun eigen ontwikkeling.

Buitenspelen

Deze oude school heeft een prachtig plein met monumentale bomen, waar we natuurlijke speel- en ontdekplekken, moestuintjes en een blote voeten pad hebben aangelegd. Broertjes en zusjes kunnen bij elkaar op bezoek en de baby's hebben een eigen, afgeschermde buitenruimte. Buiten spelen is een onmisbaar onderdeel van de dag. 

Alles bij elkaar is Jan Steen echt een plek om samen te spelen, ontmoeten en ontdekken ook met leeftijdgenootjes uit de buurt.

Kinderdagverblijf Jan Steen in het kort:

- Twee babygroepen en één peutergroep. Dit zijn de horizontale groepen.
- Eén verticale groep (0-4 jaar), dit is de flexibele opvang.
- Het kinderdagverblijf is gelegen in het Rembrandtkwartier, in een rustige groene wijk, vlak bij de Bergerweg.
- Centraal Station Alkmaar is op enkele minuten fietsen
“Allemaal super! Her en der is er altijd wel tijd voor een extra praatje. Het is superfijn om de verhalen te lezen en de fotos te zien in de app.“
Jan Steenstraat 3, 1816 CT Alkmaar


INFO

{{msg.body}}

© 2000 - 2022 SKOA  |  Stichting kinder opvang Alkmaar

SKOA gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website voor de bezoeker beter werkt.

meer informatie