Ouderportaal
 

Ruth
medewerker
personeelszaken

T  072-5147147
E  r.hoogendoorn@skoa.nl

MEDEWERKER ONDERHOUD EN GROENVOORZIENING

Kiddies en SKOA hebben hun krachten gebundeld, en gaan per 1 januari 2023 gezamenlijk verder als Klein Alkmaar. Dat worden we niet alleen, dat zijn we eigenlijk ook al. Dat komt omdat we als SKOA en Kiddies in 2019 al onze reis zijn gestart.

Wij zoeken nu samen een enthousiaste, vakkundige en ervaren Medewerker Onderhoud en Groenvoorziening voor ons Team Beheer.

Wat hebben wij al gevonden:

  • We zijn trots op ons team waarin iedere collega net zo uniek is als ieder kind.
  • Als je bij ons komt werken, dagen we je uit om in een open en prettige werksfeer mee te denken, talenten te ontwikkelen van je collega’s en jezelf en met ons mee te groeien.
  • We zijn ambitieus, vernieuwend, denken niet vanuit problemen maar met de overtuiging dat het altijd beter kan, dat beweging energie geeft en dat je altijd mag blijven dromen.

Wie zoeken wij:

Je bent een enthousiaste collega die er voor zorgt dat onze kinderen in een veilige én groene omgeving opgevangen worden, en onze collega’s in een prettige omgeving kunnen werken. Je kunt zelfstandig werken, maar werkt ook samen met je 4 collega’s van Team Beheer met wie onderling de werkzaamheden worden afgestemd.

Je komt te werken in een dynamische omgeving, waarin altijd (kleine) kinderen zijn. Je werkzaamheden stem je hierop af. Je hebt kijk op veiligheid voor de kinderen maar je weet ze ook (deels) te betrekken bij de dingen die je doet. Je vindt het belangrijk dat onze ruim 30 locaties en buitenterreinen er strak en netjes uitzien, en zorgt voor de juiste sfeer.

 

Wat nog meer:   Je bent een allround klusser en voert algemene reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan gebouwen, inventaris, speeltoestellen, speelgoed en buitenterreinen. Natuurlijk heb je kennis van gebruik van materialen, machines en apparatuur, beplantingen en beschik je over technisch inzicht. Vanzelfsprekend draag je zorg voor veiligheid en hygiëne met betrekking tot de eigen werkzaamheden. Je bent sociaal vaardig in de omgang met medewerkers, kinderen en ouders. Gedurende de zomerperiode zul je voornamelijk buiten bezig zijn met het onderhoud van de buitenterreinen, in de winterperiode ligt de nadruk meer op het werken in de diverse gebouwen.

Wij vinden betrouwbaarheid en bevlogenheid belangrijker dan opleidingsniveau, maar je hebt ervaring in een soortgelijke functie. Je houdt van hard werken, bent flexibel en zet graag de puntjes op de ‘i’. Niet onbelangrijk, je bent in het bezit van een rijbewijs, zodat je met de aan jou ter beschikking gestelde auto van de ene naar de andere locatie kan rijden.

We vragen niet alleen, we geven ook:

Natuurlijk een eerlijk salaris (schaal 4 CAO Kinderopvang), mooie extra arbeidsvoorwaarden, een 3% eindejaarsuitkering en genoeg vrije dagen om lekker te ontspannen (of inspannen natuurlijk).

De werkdagen en werktijden stem je in onderling overleg af.

Deze vacature is in eerste instantie voor de duur van één jaar, maar met de mogelijkheid tot verlengen.

Maar niet alles is in geld uit te drukken, we geven je vooral 365 dagen per jaar de mogelijkheid het allerbeste uit jezelf te halen en dit te delen.

Hoe nu verder :

Vul het onderstaande formulier in en klik dan meteen even op ‘volgende stap’. Dan kun je je gemotiveerde brief, video of iets anders uploaden, daar mag je best creatief mee omgaan. We sluiten de sollicitatieronde op 9 september 2022. Daarna kun je geselecteerd worden voor een kennismakingsgesprek, waarin we gaan onderzoeken of we bij elkaar passen. Wij hebben de gesprekken gepland in de week van 19 tot 23 september.


Reageren 

INFO

{{msg.body}}

 

© 2000 - 2022 SKOA  |  Stichting kinder opvang Alkmaar

SKOA gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website voor de bezoeker beter werkt.

meer informatie