Ouderportaal
 

Ruth
medewerker
personeelszaken

T  072-5147147
E  r.hoogendoorn@skoa.nl

MEDEWERKER ONDERHOUD EN GROENVOORZIENING

Medewerker Onderhoud en Groenvoorziening  

 32 uur per week 

Kiddies en SKOA hebben hun krachten gebundeld, en gaan per 1 januari 2023 gezamenlijk verder als Klein Alkmaar. Dat worden we niet alleen, dat zijn we eigenlijk ook al. Dat komt omdat we als SKOA en Kiddies in 2019 al onze reis zijn gestart.  

Wij zoeken nu samen een enthousiaste, vakkundige en ervaren Medewerker Onderhoud en Groenvoorziening voor ons team Interne Dienstverlening.

Als je bij ons komt werken, dagen we je uit om in een open en prettige werksfeer mee te denken, talenten te ontwikkelen van je collega’s en jezelf en met ons mee te groeien.  

We zijn ambitieus, vernieuwend, denken niet vanuit problemen maar vanuit kansen met de overtuiging dat het altijd beter kan. 

Wie zoeken wij: 

Je bent een enthousiaste collega die er voor zorgt dat onze kinderen in een veilige én groene omgeving opgevangen worden, en onze collega’s in een prettige omgeving kunnen werken. Je kunt zelfstandig werken, maar werkt ook samen met je collega’s van het Team Interne Dienstverlening met wie onderling de werkzaamheden worden afgestemd.  

Je komt te werken in een dynamische omgeving, waarin altijd (kleine) kinderen zijn. Je werkzaamheden stem je hierop af. Je hebt kijk op veiligheid voor de kinderen. Je vindt het belangrijk dat onze ruim 30 locaties en buitenterreinen er strak en netjes uitzien en zorgt voor de juiste sfeer. 

Wat nog meer:   
Je bent een allround onderhoudsmedewerker/ster en je voert algemene reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan gebouwen, inventaris, speeltoestellen, speelgoed en buitenterreinen. Natuurlijk heb je kennis van gebruik van materialen, machines en apparatuur, beplantingen en beschik je over technisch inzicht. Vanzelfsprekend draag je zorg voor veiligheid en hygiëne met betrekking tot de eigen werkzaamheden. Je bent sociaal vaardig in de omgang met medewerkers, kinderen en ouders. Gedurende de zomerperiode zul je voor een deel buiten bezig zijn met het onderhoud van de buitenterreinen, in de winterperiode ligt de nadruk meer op het werken in de diverse gebouwen.  

Wij vinden betrouwbaarheid en bevlogenheid nog belangrijker dan je opleidingsniveau, maar je hebt aantoonbaar ervaring in een soortgelijke functie. Je houdt van resultaatgericht werken, bent flexibel en zet graag de puntjes op de ‘i’. 

Niet onbelangrijk, je bent in het bezit van een rijbewijs. 

Wat we bieden: 

Een salaris (schaal 4 CAO Kinderopvang), extra arbeidsvoorwaarden zoals jaarlijks een aantal verlofuren bij te kopen of met fiscaal voordeel een fiets, laptop, of mobiele telefoon aan te schaffen, 29 verlofdagen per jaar en 3% eindejaarsuitkering.  

De werkdagen en werktijden stem je in onderling overleg af. 

Deze vacature is in eerste instantie voor de duur van één jaar, maar met de mogelijkheid tot verlengen.

Hoe nu verder:

Vul het onderstaande formulier in en klik dan meteen even op ‘volgende stap’. Dan kun je je gemotiveerde brief, video of iets anders uploaden voor 30 november 2022. Daarna krijg je snel antwoord en bij gebleken geschiktheid word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.


Reageren 

INFO

{{msg.body}}

 

© 2000 - 2022 SKOA  |  Stichting kinder opvang Alkmaar

SKOA gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website voor de bezoeker beter werkt.

meer informatie