Ouderportaal
 

Stefanie
secretaresse

T  072-5147147
E  s.mannaert@skoa.nl

Ons verhaal

Niets is onbelangrijk als het gaat om de opvang van je kind. Je wilt een veilige, maar ook een uitdagende omgeving met liefdevolle en deskundige pedagogisch medewerkers. Een plek waar je je thuis voelt. Wij begrijpen dat als geen ander. Daarom luisteren we goed naar ouders en hun kinderen en kijken we samen wat kinderen onderweg nodig hebben. Groeien met aandacht noemen wij dat. We geloven dat alles beter wordt, als je het samen doet. Bij SKOA werken we samen en delen we. Want door samen te werken met ouders, kinderen, partners en het onderwijs komen we verder en zorgen we voor de wereld om ons heen. Van de buurt waarin we wonen tot de parken waarin we wandelen en Alkmaar als stad.

Kinderopvang is het mooiste vak dat er is, maar daar denken we niet licht over. Met een hecht team van pedagogisch medewerkers in alle leeftijden hebben we alles in huis. Jarenlange ervaring, deskundigheid èn frisse ideeën. We werken met één heldere pedagogische visie en blijven ons doorlopend ontwikkelen. De wereld om ons heen verandert en wij veranderen mee. Ontwikkelingsgericht werken, gezonde voeding en aandacht voor duurzaamheid zijn belangrijke pijlers voor ons.

Onze kernwaarden

"De beste kinderopvang maken we samen. Dat is onze kernwaarde en het zegt in één woord alles waar we voor staan. We geloven dat we elkaar nodig hebben"

--Stichting Kinderopvang Alkmaar

Samen met kinderen Samen met kinderen Samen met kinderen Samen met kinderen Samen met kinderen

Wij werken elke dag aan een fijne en inspirerende omgeving voor kinderen waarin leren en spelen, inspanning en ontspanning bij elkaar komen. Kinderen geven wij daar een actieve rol in. Kinderparticipatie noemen we dat.

Samen met collega's Samen met collega's Samen met collega's Samen met collega's Samen met collega's

Elke collega is uniek, net zoals elk kind uniek is. We creëren daarom een uitdagende omgeving waarin iedereen de beste vakkundige versie van zichzelf kan ontwikkelen én meebouwt aan een sterk team.

Samen met ouders Samen met ouders Samen met ouders Samen met ouders Samen met ouders

Ouders kunnen altijd op ons rekenen, voor advies of een gesprek. Betrokken ouders zijn voor ons belangrijk. We leren van elkaars ideeën, ervaringen en wensen.

Samen met partners Samen met partners Samen met partners Samen met partners Samen met partners

We geloven in een sterke verbinding tussen de plekken waar kinderen spelen, leren en ontwikkelen. We werken daarom nauw samen met alle scholen in Alkmaar, met gemeenten en organisaties in (jeugd-)zorg, sport en cultuur.

Samen voor een betere wereld Samen voor een betere wereld Samen voor een betere wereld Samen voor een betere wereld Samen voor een betere wereld

SKOA is een maatschappelijke onderneming. Ons rendement wordt geïnvesteerd in de kwaliteit van onze kinderopvang en in activiteiten die bijdragen aan een betere, schonere en meer sociale leefomgeving. Duurzaamheid is voor ons belangrijk. Zowel in de relatie die wij aangaan met ouders, de kinderen en (lokale) partners, als in onze bijdrage aan de wereld om ons heen. We vinden het belangrijk om kinderen hierin te betrekken en te inspireren en om geïnspireerd te worden.

INFO

{{msg.body}}

 

© 2000 - 2022 SKOA  |  Stichting kinder opvang Alkmaar

SKOA gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website voor de bezoeker beter werkt.

meer informatie