Ouderportaal
 

Ruth
medewerker
personeelszaken

T  072-5147147
E  r.hoogendoorn@skoa.nl

PEDAGOGISCH BELEIDSMEDEWERKER/COACH

20 uur per week


Kiddies en SKOA hebben hun krachten gebundeld, en gaan per 1 januari 2023 gezamenlijk verder als Klein Alkmaar. Dat worden we niet alleen, dat zijn we eigenlijk ook al. Dat komt omdat we als SKOA en Kiddies in 2019 al onze reis zijn gestart. Wij zoeken nu samen een pittig, flexibel en sprankelend teamlid voor onze afdeling PIT: Pedagogiek, Interactie & Tools.


Wat hebben wij al gevonden:
  • We zijn trots op ons team waarin iedere collega net zo uniek is als ieder kind.
  • Onze PIT-ters zijn het pedagogisch hart van de organisatie.
  • Als je bij ons komt werken, dagen we je uit om in een open en prettige werksfeer mee te denken, talenten te ontwikkelen van de kinderen, je collega's en jezelf en met ons mee te groeien.
  • We zijn ambitieus, vernieuwend, denken niet vanuit problemen maar met de overtuiging dat het altijd beter kan, je altijd mag blijven dromen en dat ontwikkeling energie geeft.


Wij zoeken PIT:

Jij coacht onze medewerkers actief en gaat voor coaching on the job. Je motiveert, zet aan tot ontwikkeling, zet mensen in beweging en maakt nieuwsgierig. Je signaleert, wacht daarbij niet af, maar onderneemt zelf actie. Je weet wat er speelt op de groepen. Je bewaakt de positieve bijdrage en het beste pedagogisch klimaat voor de ontwikkeling van kinderen. Je zorgt voor intensief contact met de managers kinderopvang en je onderhoudt je contact met externen en het onderwijs. Altijd met een enthousiaste en open houding naar je collega's, de kinderen en de ouders.

Daarnaast zijn de ontwikkelingsfases van kinderen van 0-12 jaar, groepsprocessen, groepsdynamiek, individuele behoeftes zien, constructief feedback geven, adviseren tot verbeteringen, vertalen van leerdoelen naar de praktijk en de begeleiding daarvan, jouw tweede natuur.

PIT staat voor ons niet alleen voor Pedagogiek, Interactie & Tools, maar ook voor Positief, Innovatief en Talent en wij zijn nieuwsgierig welke invulling jij er aan geeft.


Niet vergeten:

Je hebt de basis prima op orde: een afgeronde opleiding minimaal op het niveau van Associate Degree of HBO. Wil je zeker weten of jouw opleiding aansluit, kijk dan op deze site. HBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een VOG. Je begrijpt dat je een voorbeeldfunctie hebt en staat stevig in je schoenen. Je geeft ontwikkeling alle aandacht zodat medewerkers met nog meer zelfvertrouwen en plezier hun werk doen. Omdat je weet dat dit uitstraalt naar de kinderen. Je bent ambitieus en hebt visie. Daarmee lever je jouw bijdrage aan PIT en onze organisatie.

Geef in je sollicitatiebrief vooral aan wat jou aanspreekt. In de functie, maar zeker ook van welke eigenschappen van jezelf jij enthousiast wordt, bijvoorbeeld zelfstandig, bevlogen en ambitieus. Typisch voor deze functie kan dat verbinder, motivator, geïnteresseerd of nieuwsgierig zijn.


We vragen niet alleen, we geven ook:

Natuurlijk een eerlijk salaris, mooie extra arbeidsvoorwaarden, een 2% eindejaarsbonus en genoeg vrije dagen om lekker te ontspannen (of inspannen natuurlijk).

Maar niet alles is in geld uit te drukken, we geven je vooral 365 dagen per jaar de mogelijkheid het allerbeste uit jezelf te halen en dit te delen.


Hoe nu verder:

Vul het onderstaande formulier in en klik dan meteen even op 'volgende stap'. Dan kun je je gemotiveerde brief, video of iets anders uploaden, daar mag je best creatief mee omgaan. We sluiten de sollicitatieronde op zondag 31 augustus 2022. Daarna kun je geselecteerd worden voor een kennismakingsgesprek, waarin we gaan onderzoeken of we bij elkaar passen. Is dat zo, dan volgt een tweede gesprek met twee collega's van de afdeling PIT. Wij hebben de gesprekken gepland in de week van 12 tot 16 september. Het zal zeker in jouw voordeel werken als je ervaring hebt met VVE-coaching, verschillende coachingstechnieken, babyspecialisme en BSO.


Reageren 

INFO

{{msg.body}}

 

© 2000 - 2022 SKOA  |  Stichting kinder opvang Alkmaar

SKOA gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website voor de bezoeker beter werkt.

meer informatie