Ouderportaal
 

Ruth
medewerker
personeelszaken

T  072-5147147
E  r.hoogendoorn@skoa.nl

PEDAGOGISCH MEDEWERKER VOOR 18-27 UUR, 23-32 UUR EN 27-36 UUR PER WEEK

Pedagogisch medewerker voor 18-27 uur, 23-32 uur en 27-36 uur per week


Kiddies en SKOA hebben hun krachten gebundeld en daarom zoeken wij nu samen nieuwe en bevlogen teamleden voor het kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang in Alkmaar. En je ziet het goed, we hebben plek voor twee nieuwe collega's voor twee verschillend aantal uren per week.

Wat hebben wij al gevonden:
  • We zijn trots op ons team waarin iedere collega net zo uniek is als ieder kind.
  • Als je voor ons werkt, dagen we je uit om in een open en prettige werksfeer mee te denken, je talenten te ontwikkelen en met ons mee te groeien.
  • We zijn vernieuwend, denken niet vanuit problemen maar met de overtuiging dat het altijd beter kan, je altijd mag blijven dromen en dat ontwikkeling energie geeft.


Wat zoeken wij nog meer:
Een pedagogisch onderlegde medewerker die ja zegt op de volgende onderwerpen: kinderen, voetballen, koekjes bakken, voorlezen, knutselen, zingen, kletsen, knuffelen, humor, dansen, spelletjes spelen, chillen, luisteren, fruit schillen, lachen, buitenspelen, verkleden, ouders, kleien, (tafel-)tennissen, tuinieren, collega's, tikkertje, troosten, motiveren en dat graag met een opgewekte, proactieve en participerende houding 😊


Heb je hier al aan gedacht?
Wij vinden het tof als je op je plek bent op een kinderdagverblijf, maar net zo enthousiast wordt als je met een groep BSO-kinderen aan de slag gaat. Ergens in Alkmaar word je hoe dan ook met open armen ontvangen door de kinderen die altijd blij zijn om jou weer te zien.

Het is een afwisselende en dynamische baan, omdat je werkt in de verschillende opvangvormen. De woorden flexibel, energiek en enthousiast vormen met hun beginletters het woord 'fee'. Je wordt dus een soort goede fee. Soms zelfs een reddende engel! Het kan zijn dat de mannen die interesse hebben in deze kans het misschien leuker zouden vinden om als superheld gezien te worden. Gelukkig vinden we helpen, enthousiast, leren en durf net zo stoer. Geef in je sollicitatiebrief vooral aan wat jou aanspreekt. Niet alleen qua benaming natuurlijk, maar ook van welke eigenschappen van jezelf, jij enthousiast wordt, bijvoorbeeld zelfstandig, zelf organiserend en verantwoordelijk.

We vragen niet alleen, we geven ook:
Natuurlijk een eerlijk salaris, mooie extra arbeidsvoorwaarden, een 2% eindejaarsbonus, genoeg vrije dagen om lekker te ontspannen (of inspannen natuurlijk) en wat dacht je van extra vrije uren bijkopen?

Maar niet alles is in geld uit te drukken, we geven je vooral 365 dagen per jaar de mogelijkheid het allerbeste uit jezelf te halen.

Hoe nu verder:
Vul snel het reactie formulier in, klik dan meteen even op 'volgende stap' zodat je ook een gemotiveerde email, brief of video kunt uploaden. Geef je duidelijk aan of je 18-27 uur of 28-36 uur ons team wilt versterken? Je kunt dan geselecteerd worden voor een gesprek waarin we gaan onderzoeken of we bij elkaar passen. We hebben wel echt de passende papieren voor deze functie nodig.
Reageren 

INFO

{{msg.body}}

 

© 2000 - 2022 SKOA  |  Stichting kinder opvang Alkmaar

SKOA gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website voor de bezoeker beter werkt.

meer informatie