Ouderportaal
 

Ruth
medewerker
personeelszaken

T  072-5147147
E  r.hoogendoorn@skoa.nl

PEDAGOGISCH MEDEWERKER BSO 18-27 UUR PER WEEKPedagogisch medewerker BSO 9-18 uur en 18-27 uur per week


SKOA en Kiddies hebben hun krachten gebundeld en daarom zoeken wij nu per direct samen een nieuw en bevlogen teamlid voor de buitenschoolse opvang bij SKOA.


Wat hebben wij al gevonden:

We zijn trots op ons team waarin iedere collega net zo uniek is als ieder kind.

Als je voor ons werkt, dagen we je uit om in een open en prettige werksfeer mee te denken, je talenten te ontwikkelen en met ons mee te groeien.

We zijn vernieuwend, denken niet vanuit problemen maar met de overtuiging dat het altijd beter kan, je altijd mag blijven dromen en dat ontwikkeling energie geeft.


Wat zoeken we nog meer:

Een pedagogisch onderlegde medewerker die ja zegt op de volgende onderwerpen: kinderen, voetballen, koekjes bakken, voorlezen, stoepkrijten, knutselen, zingen, kletsen, knuffelen, humor, dansen, spelletjes spelen, chillen, luisteren, fruit schillen, lachen, buitenspelen, verkleden, ouders, kleien, tuinieren, collega's, troosten, motiveren en dat graag met een opgewekte, proactieve en participerende houding 😊


Wat vind jij:

We weten allemaal dat BSO staat voor BuitenSchoolse Opvang. Maar wat ons betreft kan het net zo goed Bedenken, Stimuleren & Organiseren betekenen. Of Bakken, Sporten & Ontdekken. Of BuitenSpelende Onderzoekers. Nou ja, je snapt het idee. Wij zijn natuurlijk benieuwd naar jouw idee├źn om van de BSO een toffe plek te maken voor de kinderen. Een plek waar ze zich niet hoeven te vervelen. Het mag wel natuurlijk ;-) Geef daarom in je sollicitatiebrief vooral aan wat jou aanspreekt. Niet alleen qua benaming natuurlijk, maar ook van welke eigenschappen van jezelf jij enthousiast wordt, bijvoorbeeld zelfstandig, zelforganiserend en verantwoordelijk. En in kinderopvangland kun je dan denken aan creatief of pedagogisch goed onderlegd.


We vragen niet alleen, we geven ook:
Natuurlijk een eerlijk salaris, mooie extra arbeidsvoorwaarden, een 2% eindejaarsbonus, genoeg vrije dagen om lekker te ontspannen (of inspannen natuurlijk) en wat dacht je van extra vrije uren bijkopen?

Maar niet alles is in geld uit te drukken, we geven je vooral 365 dagen per jaar de mogelijkheid het allerbeste uit jezelf te halen.


Hoe nu verder:

Vul snel het reactieformulier in, klik meteen dan maar op 'volgende stap' en upload een gemotiveerde email, brief of video! Je kunt dan geselecteerd worden voor een gesprek waarin we gaan onderzoeken of we bij elkaar passen. Passende papieren voor deze functie zijn onmisbaar.
Reageren 

INFO

{{msg.body}}

 

© 2000 - 2022 SKOA  |  Stichting kinder opvang Alkmaar

SKOA gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website voor de bezoeker beter werkt.

meer informatie