Ouderportaal
 

Ruth
medewerker
personeelszaken

T  072-5147147
E  r.hoogendoorn@skoa.nl

PEDAGOGISCH MEDEWERKER VVE


Kiddies en SKOA hebben hun krachten gebundeld en zoeken daarom samen naar nieuwe en bevlogen teamleden. Dit keer voor onze peuteropvang en peuterscholen.

Wat hebben we al gevonden:
  • We zijn trots op ons team waarin iedere collega net zo uniek is als ieder kind.
  • Als je voor ons werkt, dagen we je uit om in een open en prettige werksfeer mee te denken, je talenten te ontwikkelen en met ons mee te groeien.
  • We zijn vernieuwend, denken niet vanuit problemen maar met de overtuiging dat het altijd beter kan, je altijd mag blijven dromen en dat ontwikkeling energie geeft.
Wat zoeken we nog meer?

Een pedagogisch onderlegde medewerker die enthousiast wordt van themagericht werken, barst van de ideeën om verschillende speelhoeken en thematafels in te richten en voor wie Puk een grote vriend is. En met een glimlach naar huis gaat omdat ze (of hij natuurlijk) samen met de kinderen spelletjes hebben gedaan, gepuzzeld, geluisterd, getroost, gemotiveerd, voorgelezen en ze heeft laten zien hoe leuk en mooi de wereld om hen heen is. Die geniet van hun nieuwsgierigheid en dat stimuleert. En dat allemaal doet met een opgewekte, proactieve en participerende houding 😊


En verder?

Wat ons betreft kun je direct aan de slag. In de peuteropvang en op onze peuterscholen werk je tijdens de schoolweken, in de schoolvakanties geniet jij ook van vrije dagen.

Het is een bijzondere en unieke baan. De kinderen zijn open en nieuwsgierig, misschien zelfs ongeduldig om de deuren van hun ontwikkeling open te zetten en jij mag ze helpen hun weg daarin te vinden. Je ziet ze groeien. Niet alleen in lengte, maar ook in alles wat ze kunnen. Je leert ze nieuwe woorden, nieuwe gebaren, kleuren & vormen herkennen. Je ziet ze hun eigen spel ontdekken, samen spelen, steeds meer zelf doen. Samen werk je stap voor stap naar de basisschool toe. We zijn nieuwsgierig wat jou zo aanspreekt in deze functie, dus geef dat vooral aan in je sollicitatiebrief. Vertel ons ook van welke eigenschappen van jezelf je enthousiast wordt bijvoorbeeld zelfstandig, zelforganiserend en verantwoordelijk. In de kinderopvang kun je dan ook nog denken aan creatief of pedagogisch goed onderlegd.


We vragen niet alleen, we geven ook

Natuurlijk een eerlijk salaris, mooie extra arbeidsvoorwaarden, een 2% eindejaarsbonus, genoeg vrije dagen om lekker te ontspannen (of inspannen natuurlijk) en wat dat je van extra vrije uren bijkopen?
Maar niet alles is in geld uit te drukken, we geven je vooral 365 dagen per jaar de mogelijkheid het allerbeste uit jezelf te halen.


Hoe nu verder?

Is je interesse gewekt, dan willen we je graag leren kennen! Upload je gemotiveerde brief, of video. Je kunt dan geselecteerd worden voor een gesprek waarin we gaan onderzoeken of we bij elkaar passen. Wij kunnen alleen niet zonder de passende papieren voor deze functie. Hoe dat met jouw diploma zit, kun je hier checken, je VVE-certificaat is echt onmisbaar.


Reageren 

INFO

{{msg.body}}

 

© 2000 - 2022 SKOA  |  Stichting kinder opvang Alkmaar

SKOA gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website voor de bezoeker beter werkt.

meer informatie