Ouderportaal
 

Ruth
medewerker
personeelszaken

T  072-5147147
E  r.hoogendoorn@skoa.nl

PEDAGOGISCH MEDEWERKER VVE (4 OCHTENDEN)

Pedagogisch medewerker peuteropvang VVE

Kiddies en SKOA hebben hun krachten gebundeld en zoeken daarom samen naar nieuwe en bevlogen teamleden. Dit keer voor onze peuteropvang.

Wat hebben we al gevonden:

  • We zijn trots op ons team waarin iedere collega net zo uniek is als ieder kind.
  • Als je voor ons werkt, dagen we je uit om in een open en prettige werksfeer mee te denken, je talenten te ontwikkelen en met ons mee te groeien.
  • We zijn vernieuwend, denken niet vanuit problemen maar met de overtuiging dat het altijd beter kan, je altijd mag blijven dromen en dat ontwikkeling energie geeft.

Wat zoeken we nog meer?

Een pedagogisch onderlegde medewerker die met een glimlach naar huis gaat als ze of hij (!) met de kinderen heeft kunnen zingen, dansen, puzzelen, knutselen, voorlezen, buiten spelen, lachen, knuffelen. Maar ook heeft geluisterd, getroost, gemotiveerd, voorgelezen, spelletjes gedaan en de kinderen heeft laten zien hoe leuk en mooi de wereld om hen heen is. Die geniet van hun nieuwsgierigheid en dat stimuleert. En dat graag met een opgewekte, proactieve en participerende houding.

En verder?

Wat ons betreft kun je vanaf 1 februari 2022 aan de slag voor 4 ochtenden per week van maandag t/m donderdag (4,5 uur per ochtend). Je werkt tijdens de schoolweken, in de schoolvakanties geniet jij ook van vrije dagen. Je begint voor een periode van 1 jaar (maar er is een mogelijkheid dat die verlengd wordt).

Het is een bijzondere en unieke baan. De kinderen zijn open en nieuwsgierig, misschien zelfs ongeduldig om de deuren van hun ontwikkeling open te zetten en jij mag ze helpen hun weg daarin te vinden. Je ziet ze groeien. Niet alleen in lengte, maar ook in alles wat ze kunnen. Je leert ze nieuwe woorden, nieuwe gebaren, kleuren & vormen herkennen. Je ziet ze hun eigen spel ontdekken, samen spelen, steeds meer zelf doen. Samen werk je stap voor stap naar de basisschool toe. We zijn nieuwsgierig wat jou zo aanspreekt in deze functie, dus geef dat vooral aan in je sollicitatiebrief. Vertel ons ook van welke eigenschappen van jezelf je enthousiast wordt bijvoorbeeld zelfstandig, zelf-organiserend en verantwoordelijk. In de kinderopvang kun je dan ook nog denken aan creatief of pedagogisch goed onderlegd.

We vragen niet alleen, we geven ook

Natuurlijk een eerlijk salaris, mooie extra arbeidsvoorwaarden en een 2% eindejaarsuitkering

Maar niet alles is in geld uit te drukken, we geven je vooral 365 dagen per jaar de mogelijkheid het allerbeste uit jezelf te halen

Hoe nu verder?

Is je interesse gewekt dan willen we je graag leren kennen! Stuur een gemotiveerde email, of video, naar Ruth Hoogendoorn, e-mail: r.hoogendoorn@skoa.nl. Je kunt dan geselecteerd worden voor een gesprek waarin we gaan onderzoeken of we bij elkaar passen. Het zal zeker in jouw voordeel werken als je de passende papieren voor deze functie hebt, een VVE-certificaat (Uk & Puk) is voor deze vacature echt onmisbaar.


Reageren 

INFO

{{msg.body}}

 

© 2000 - 2022 SKOA  |  Stichting kinder opvang Alkmaar

SKOA gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website voor de bezoeker beter werkt.

meer informatie