Ouderportaal
 

Mia
beleidsmedewerker
kwaliteit

T  072-5147147
E  m.schipper@skoa.nl

Gezonde Kinderopvang

Een gezonde start voor ieder kind, dat is wat we willen. Daarom hebben wij niet alleen aandacht voor gezonde voeding, maar kijken wij ook naar een gezond mediamenu, zijn we veel buiten, zoeken we actief naar mooie natuurbelevingen, bewegen we elke dag en zorgen we voor een gezonde omgeving.

Voeding

Maar waar kunnen we beter mee beginnen dan bij wat we elke dag eten en drinken. We leren de kinderen oog te hebben niet alleen voor wat ze eten, maar ook waar dat eten vandaan komt. Soms zelfs lekker uit onze eigen tuinen.

Mediawijsheid

We helpen de kinderen ook media-wijs te worden. Zo maken we de digitale wereld een gezond onderdeel van hun ontwikkeling en leren we de kinderen verstandig om te gaan met de digitale media.

Buitenspelen en buiten slapen

En we hebben volop aandacht voor buiten spelen, bewegen, natuurbelevingen èn buiten slapen. Buiten slapen hoort voor ons ook bij het buiten-zijn. Frisse buitenlucht, daglicht en de typische buitengeluiden als wind, bomen en vogels zijn goed voor de kinderen. Zo slapen ze nog langer en dieper, bouwen ze weerstand op en worden ze opgewekter wakker.

INFO

{{msg.body}}

 

© 2000 - 2022 SKOA  |  Stichting kinder opvang Alkmaar

SKOA gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website voor de bezoeker beter werkt.

meer informatie